Selskapet

Selskapet

Innova Bygg

Innova Bygg er totalentreprenør og et byggfirma som har spesialisert seg på nyoppføring og rehabilitering av eksklusive boliger. Hovedfokuset vårt er utvikling av prosjekter i egen regi, og noe selektive bygge- og totaloppussingsoppdrag for private oppdragsgivere. Med over 15 års erfaring i markedet kan vi vise til en spennende portefølje.

Innova Bygg har høyt kompetente ansatte innen prosjektledelse og ulike håndverksfag, samt et solid utvalg underleverandører og samarbeidspartnere innen alle relevante disipliner. Vi tilbyr komplette leveranser og tar for oss hele byggeprosjektet fra prosjektering til nøkkelen står i døren.

I Innova Bygg er vi alltid på utkikk etter nye utfordringer og synes det er spennende å jobbe med alt fra teknisk krevende konstruksjoner og påbygg, til spesialprodusert interiør og møblement. Vi er vant med å jobbe for krevende kunder både når det gjelder kvalitet og pris og er stolte av gode referanser.

Spesialområder

Med bred erfaring og en positiv holdning til nye utfordringer har Innovabygg bygget opp noen spesialområder vi ønsker å vise frem som inspirasjon. Se noen av våre spesialområder nedenunder. Trykk deg inn for å se og lese mer.

Innovabygg prosjekterer, utvikler og bygger. Vi tar ansvar for hele prosessen fra prosjektering til design og gjennomføring. Hos oss får du "alt under ett tak". Vi er vant til å jobbe med kunder som stiller høye krav til kvalitet i alle ledd. Vår spesialitet er teknisk krevende prosjekter og leverer alltid høy finish.

Kontaktpersoner

Fabian Goller

Forretningsutvikler

98 87 87 87

fabian (at) innovabygg.no

Philip Goller

Driftsleder

91 38 77 26

philip (at) innovabygg.no

Karin Goller

Prosjektutvikler

90 04 51 08

post (at) innovabygg.no

Kontakt oss

  • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Innova Bygg

Innova Bygg AS

Grini Næringspark 12
1361 Østerås

Org.nr. 858 529 972 MVA

Telefon: +47 98 87 87 87

E-post: post (at) innovabygg.no