Rehabilitering / Påbygg

Rehabilitering / Påbygg

Bla nedover for å se våre rehabiliteringer / påbygg

Melkeveien

Prosjektet ble utført på vegne av kunde med høye krav til kvalitet og utførelse. Prosjektet er en totalrehabilitering av eksisterende hus både utvendig og innvendig, i tillegg til et teknisk krevende påbygg med SPA i kjeller etasjen, kjøkken med skyvedører rett ut til verandaen i første etasje, og soverom i øverste etasje. Vi har også produsert og installert spesialdesignede innerdører, smihjernsdører, skap, skjenker og hylleløsninger.

Prosjektet ble utført i tett samarbeid med B & B Studio AS, som har stått for interiørkonsept og design av plassbygde møbler.

Gamle Tanum

Nyrenovert funkisbolig på 203 m2 BRA med høy standard. Renovert i 2017. Gjennomgående høy standard. Italienske fliser fra Bergersen flis, enstavs eikeparkett, kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Spesiallagede dører i heltre eik. Store aluminiumsvinduer. Nybygget garasje. Huset fremstår som et moderne nybygg med dagens standard.

Helleveien

Klassisk villa fra 1950 tallet totalrenovert, modernisert og oppgradert til dagens tekniske standard. Boligen ble totalrenovert både innvendig og utvendig, og arbeidene omfattet blant annet oppføring av tilbygg, fasadeendring av eksisterende enebolig, flotte terrasser i skifer og ellers betydelig oppgradering av utomhus med planering, hage og utebelysning. Innvendig er det gjort betydelige oppgraderinger, spesialtilpassede løsninger og flotte detaljer. Råkjeller er også innredet med blant annet 3 nye bad. Interiøret er designet av Krista Hartmann Interiør AS.

Odins Gate

Totalrehabilitert leilighet på 170 m2 flott plassert på Frogner i Oslo. Prosjektet ble utført på vegne av kunde med høye krav til kvalitet og utførelse. Interiøret er designet av InnovaBygg i samarbeid med kunde. Dette inluderer spennende belysningsløsninger og spesialprodusert innredning. Innredning slik som skap, skjenker og hylleløsninger er også produsert og installert av InnovaBygg. Leiligheten har smarthus løsning for blant annet varme og belysning.

Griniveien

Klassisk funkisbolig fra 1936 som er totalrenovert. Boligen er oppført i trekonstruksjon og har fått et stramt moderne uttrykk med pussede overflater i mur og store glassflater. Boligen er en laveergibolig med vannbåren varme i hele huset der nergikilden er en bergvarmepumpe som henter varme fra energibrønn under bakken. Interiør og materialer er av høy kvalitet med spesialtilpassede løsninger. Utomhus er også betydelig oppgradert med blant annet asfaltert innkjørsel med detaljer i brostein, stor carport, hage og flotte flislagte terrasser.

Kontakt oss

  • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Innova Bygg

Innova Bygg AS

Grini Næringspark 12
1361 Østerås

Org.nr. 858 529 972 MVA

Telefon: +47 98 87 87 87

E-post: post (at) innovabygg.no