Bla nedover for å se våre nybygg

Ferdigstilt

Rålekker og gjennomført arkitekttegnet enebolig (Skapa Arkitekter), med suveren beliggenhet i trafikkstille gate mellom Smestad og Vinderen. Boligen holder en gjennomgående meget høy standard hva gjelder materialvalg, innredning og tekniske installasjoner. Anerkjente Gathe + Gram interiørarkitekter har bistått med sin kompetanse og perfeksjonisme hva gjelder valg av eksklusive materialer,  farger og innredninger.

Praktisk og gjennomtenkt planløsning over 3 etasjer som dekker de fleste behov for den aktive barnefamilien eller for de som trives på store flater. Store oppholdsrom med vinduer fra gulv til tak, gjør romfølelsen i denne boligen helt spesiell. Dette er en bolig for den kresne, som setter pris på eleganse og kvalitet.

Oppført for kunde

En helt unik og spektakulær arkitekttegnet luksusbolig i øvre del av Holmenkollåsen. Boligen er bygget for kunde og stod ferdig oppført i 2013.

Bygget er oppført på en tildels krevende plassering ytterst på et stup, med en spektakulær utsikt. Fundamentert i fjellet, og oppført med kraftige bærende stålkonstruksjoner og tykke yttervegger i betong. Boligen består av 3 bygg med gjennomgående store vindusflater mot vest i alle bygg. Hjørnevinduene er limt i hjørnene for maksimal utsikt.

Fasadene er pusset, taket er tekket i en miks av grå, brun og mørk skifer, nedløpene er skjult i de flotte bæresøylene som også er kledd i skifer.

Utendørs er både gårdsplass og verandaer kledd i skiferheller. På fremsiden er det spa med inn-muring og utendørs kjøkken.

Innendørs er det en mektig følelse med oppimot 7 meter takhøyde, 7 peiser, 7 bad, store flotte rom med utsøkte detaljer, spesialbygget innredning og flotte spesialbygde trapper i aluminium og med eik i trinn og håndløper. I hvert rom er det et eget "bilde" av den spektakulære utsikten.

Solgt

Prosjektert 5 eneboliger.
Prosjektet er solgt i sin helhet.

Solgt

Bygget er en eksklusiv tomannsbolig på ca 650 kvm inkludert underjordisk garasje med trapp direkte opp til hver enhet.

Bygget er nyoppført i 2018 og har en gjennomgående god samt høy teknisk standard. Huset er oppført med bygningskropp i betong som er utvendig pusset og malt. Sedum på taket og kebony på terrasser. Vinduer og dører i yttervegg er 3-lags vinduer i aluminiumsramme som er spesialbestilt mtp. størrelsen. Trappene er støpt i betong og det er rekkverk i glass og stål, samt aluminium.

Boligen har en gjennomgående høy standard på gulv, overflater, innredning og generelle materialvalg. Huset er tegnet av arkitektfirmaet Line Solgaard Arkitekter AS og du finner ikke makent noe sted. Boligen har en fantastisk utsikt over Oslofjorden og ligger stille til, innerst i en blindvei. Av materialer så er det verdt å merke seg at alle kvaliteter er vurdert, helt ned til minste detalj.

Solgt

Tegnet av arkitekt Helle Sjåvåg. Husene har et eksklusivt og moderne preg, beliggende i Helleveien med flott utsikt over hele Oslo. Boligene har herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligene holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Tegnet av arkitekt Helle Sjåvåg. Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig, med bruk av materialer
som gir minimalt vedlikehold og med anerkjente leverandører. Vegger i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset, f.eks. ved å tilsette sine favorittfarger på interiør, eller male enkelte vegger.

Solgt

Velkommen til Ekraveien 84-90! - 4 lekre og innholdsrike familieboliger med gjennomtenkte løsninger. Prosjektet består av 4 eneboliger i rekke. Husenes eksteriør gir boligene et stilsikkert og moderne uttrykk. Boligene er bygget med høy standard, gjennomførte løsninger og materialer levert av kjente kvalitetsleverandører. Hver av boligene får eksklusiv bruksrett til egne uteområder som er pent opparbeidet med ferdigplen.

Boligene ligger i et attraktivt, rolig og svært barnevennlig boligområde på Røa/Bogstad. Her har du kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og alt av servicetilbud. Området har kort vei til fotballbaner, idrettshall, svømmehall og treningssenter m.m. Det er mange fine turmuligheter rett utenfor døren.

Klikk på bildene for å få mer informasjon!
Meld din interesse til megler, eller i kontaktskjema nederst på siden!

Solgt

Nyoppført tomannsbolig i 2021, på toppen av Evjehøgda med panorama utsikt. Tegnet av Boxs arkitekter.

Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Nyoppført enebolig i 2021, på toppen av Evjehøgda med panorama utsikt. Tegnet av Boxs arkitekter.

Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Eksklusiv tomannsbolig tegnet av den kjente arkitekten Rune Breili. Huset er bygget med en solid betongkonstruksjon, med store vinduer med aluminiums rammer. Innendørs holder huset også en gjennomgående høy standard med flotte enstavs eike-gulv, italienske fliser, spesialproduserte dører og kjøkken, og vannbåren varme i gulvene.

Kontakt oss

  • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Innova Bygg

Innova Bygg AS

Grini Næringspark 12
1361 Østerås

Org.nr. 858 529 972 MVA

Telefon: +47 98 87 87 87

E-post: post (at) innovabygg.no