Bla nedover for å se våre nybygg

Kommer for salg

3 nye eneboliger under oppføring.
Selges ferdigstilt våren 2022.

Tegnet av arkitekt Helle Sjåvåg. Husene har et eksklusivt og moderne preg, beliggende i Helleveien med flott utsikt over hele Oslo. Boligene har herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligene holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Meld din interesse i kontaktskjema nederst på siden for å bli kontaktet når husene kommer på markedet!

Kommer for salg

Ny enebolig under oppføring + renovert eksisterende bolig. Selges ferdigstilt våren 2022.

Ny enebolig er tegnet av arkitekt Helle Sjåvåg.
Dette blir en stor familievennlig enebolig innerst i blindvei. Boligen holder moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Veldig fine utomhusarealer for lek og morro, i tillegg til en stor terrasse. Boligen vil holde en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Det tilrettelegges for utleiedel med egen inngang.

Eksisterende enebolig blir omfattende renovert med ny isolasjon, ny kledning, nye vinduer, renovert tak + diverse oppgraderinger innvendig.

Meld din interesse i kontaktskjema nederst på siden for å bli kontaktet når husene kommer på markedet!

Solgt

Nyoppført tomannsbolig i 2021, på toppen av Evjehøgda med panorama utsikt. Tegnet av Boxs arkitekter.

Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Nyoppført enebolig i 2021, på toppen av Evjehøgda med panorama utsikt. Tegnet av Boxs arkitekter.

Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Eksklusiv tomannsbolig tegnet av den kjente arkitekten Rune Breili. Huset er bygget med en solid betongkonstruksjon, med store vinduer med aluminiums rammer. Innendørs holder huset også en gjennomgående høy standard med flotte enstavs eike-gulv, italienske fliser, spesialproduserte dører og kjøkken, og vannbåren varme i gulvene.

Solgt

Eksklusiv tomannsbolig tegnet av den kjente arkitekten Rune Breili. Huset er bygget med en solid betongkonstruksjon, med store vinduer med aluminiums rammer. Innendørs holder huset også en gjennomgående høy standard med flotte enstavs eikegulv, italienske fliser, spesialproduserte dører og kjøkken, og vannbåren varme i gulvene i alle etasjer.

Solgt

Hver enhet er på ca 180 kvm BRA med garasje i under etasjen og direkte utgang fra kjøkkenstue til egen hage i 1. etasjen.

Boligene byr på differensierte oppholdsrom og gir gode rammer for et sosialt familieliv samtidig som man kan trekke seg tilbake i mer intime soner i andre etasje. Her har man 3/4 soverom og lekre bad.

Boligene er beliggende i en stille og rolig blindvei, svært barnevennlig.

Solgt

Bygget er en eksklusiv tomannsbolig på ca 650 kvm inkludert underjordisk garasje med trapp direkte opp til hver enhet.

Bygget er nyoppført i 2018 og har en gjennomgående god samt høy teknisk standard. Huset er oppført med bygningskropp i betong som er utvendig pusset og malt. Sedum på taket og kebony på terrasser. Vinduer og dører i yttervegg er 3-lags vinduer i aluminiumsramme som er spesialbestilt mtp. størrelsen. Trappene er støpt i betong og det er rekkverk i glass og stål, samt aluminium.

Boligen har en gjennomgående høy standard på gulv, overflater, innredning og generelle materialvalg. Huset er tegnet av arkitektfirmaet Line Solgaard Arkitekter AS og du finner ikke makent noe sted. Boligen har en fantastisk utsikt over Oslofjorden og ligger stille til, innerst i en blindvei. Av materialer så er det verdt å merke seg at alle kvaliteter er vurdert, helt ned til minste detalj.

Oppført for kunde

En helt unik og spektakulær arkitekttegnet luksusbolig i øvre del av Holmenkollåsen. Boligen er bygget for kunde og stod ferdig oppført i 2013.

Bygget er oppført på en tildels krevende plassering ytterst på et stup, med en spektakulær utsikt. Fundamentert i fjellet, og oppført med kraftige bærende stålkonstruksjoner og tykke yttervegger i betong. Boligen består av 3 bygg med gjennomgående store vindusflater mot vest i alle bygg. Hjørnevinduene er limt i hjørnene for maksimal utsikt.

Fasadene er pusset, taket er tekket i en miks av grå, brun og mørk skifer, nedløpene er skjult i de flotte bæresøylene som også er kledd i skifer.

Utendørs er både gårdsplass og verandaer kledd i skiferheller. På fremsiden er det spa med inn-muring og utendørs kjøkken.

Innendørs er det en mektig følelse med oppimot 7 meter takhøyde, 7 peiser, 7 bad, store flotte rom med utsøkte detaljer, spesialbygget innredning og flotte spesialbygde trapper i aluminium og med eik i trinn og håndløper. I hvert rom er det et eget "bilde" av den spektakulære utsikten.

Solgt

Arkitekttegnet og plassbygd tomannsbolig oppført i 2018. Boligen har moderne løsninger og solide materialvalg, med gode lysforhold og lekre vindusløsninger. Dobbelgarasje med direkte inngang til boligen. Delikate bad med påkostede detaljer og moderne spesialtilpassede kjøkken. Boligen har også vannbåren gulvvarme, Nibe smartsystem og ellers arealgenerøse rom med store glassflater med gode utsiktsforhold mot naturtomt.

Kontakt oss

  • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Innova Bygg

Innova Bygg AS

Grini Næringspark 12
1361 Østerås

Org.nr. 858 529 972 MVA

Telefon: +47 98 87 87 87

E-post: post (at) innovabygg.no