Bla nedover for å se våre nybygg

Kommer for salg i Q2 (selges ferdigstilt)!

KOMMER FOR SALG SNART- Ta kontakt ved interesse!

Byggingen er i full gang!
Selges ferdigstilt i Q2 2023!

Velkommen til Ekraveien 84-90! - 4 lekre og innholdsrike familieboliger med gjennomtenkte løsninger. Prosjektet består av 4 eneboliger i rekke. Husenes eksteriør gir boligene et stilsikkert og moderne uttrykk. Boligene bygges med høy standard, gjennomførte løsninger og materialer levert av kjente kvalitetsleverandører. Hver av boligene får eksklusiv bruksrett til egne uteområder som blir pent opparbeidet med ferdigplen.

Boligene ligger i et attraktivt, rolig og svært barnevennlig boligområde på Røa/Bogstad. Her har du kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og alt av servicetilbud. Området har kort vei til fotballbaner, idrettshall, svømmehall og treningssenter m.m. Det er mange fine turmuligheter rett utenfor døren.

Klikk på bildene for å få mer informasjon!
Meld din interesse til megler, eller i kontaktskjema nederst på siden!

Oppføres for kunde

To store eneboliger i høy prisklasse føres opp i Bernhard Herres Vei, Holmen - Oslo.

Ferdigstilles Q3 2023

Kommer for salg! Meld din interesse

Kommer for salg! Prosjektet har fått Rammetillatelse, og byggestart planlegges.

Ta kontakt for å melde din interesse!

Solgt

Tegnet av arkitekt Helle Sjåvåg. Husene har et eksklusivt og moderne preg, beliggende i Helleveien med flott utsikt over hele Oslo. Boligene har herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligene holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Tegnet av arkitekt Helle Sjåvåg. Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig, med bruk av materialer
som gir minimalt vedlikehold og med anerkjente leverandører. Vegger i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset, f.eks. ved å tilsette sine favorittfarger på interiør, eller male enkelte vegger.

Solgt

Nyoppført tomannsbolig i 2021, på toppen av Evjehøgda med panorama utsikt. Tegnet av Boxs arkitekter.

Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Nyoppført enebolig i 2021, på toppen av Evjehøgda med panorama utsikt. Tegnet av Boxs arkitekter.

Huset har et eksklusivt og moderne preg med herlige oppholdsrom og store vindusflater. Boligen holder en høy standard både utvendig og innvendig med høy fokus på detaljer og kvalitet, med bruk av materialer som gir minimalt vedlikehold. Møbelsnekkret kjøkken og baderomsmøbler, eiketrapp og italienske fliser. Vegger og bad i gråtoner, noe som gjør det enkelt å sette eget preg på huset.

Solgt

Eksklusiv tomannsbolig tegnet av den kjente arkitekten Rune Breili. Huset er bygget med en solid betongkonstruksjon, med store vinduer med aluminiums rammer. Innendørs holder huset også en gjennomgående høy standard med flotte enstavs eike-gulv, italienske fliser, spesialproduserte dører og kjøkken, og vannbåren varme i gulvene.

Solgt

Eksklusiv tomannsbolig tegnet av den kjente arkitekten Rune Breili. Huset er bygget med en solid betongkonstruksjon, med store vinduer med aluminiums rammer. Innendørs holder huset også en gjennomgående høy standard med flotte enstavs eikegulv, italienske fliser, spesialproduserte dører og kjøkken, og vannbåren varme i gulvene i alle etasjer.

Solgt

Hver enhet er på ca 180 kvm BRA med garasje i under etasjen og direkte utgang fra kjøkkenstue til egen hage i 1. etasjen.

Boligene byr på differensierte oppholdsrom og gir gode rammer for et sosialt familieliv samtidig som man kan trekke seg tilbake i mer intime soner i andre etasje. Her har man 3/4 soverom og lekre bad.

Boligene er beliggende i en stille og rolig blindvei, svært barnevennlig.

Kontakt oss

  • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Innova Bygg

Innova Bygg AS

Grini Næringspark 12
1361 Østerås

Org.nr. 858 529 972 MVA

Telefon: +47 98 87 87 87

E-post: post (at) innovabygg.no