Nybygg

Nybygg

Bla nedover for å se våre nybygg

Til Salgs

Eksklusiv tomannsbolig tegnet av den kjente arkitekten Rune Breili. Huset er bygget i betong, har store vinduer med aluminiumsrammer, flotte enstavs eikegulv, spesiallagde dører og holder en gjennomgående høy standard. Italienske fliser fra Bergersen flis og kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Vannbåren varme i alle etasjer.

Til salgs (1 av 3 solgt)

Tre arkitekttegnede eneboliger i rekke flott beliggende på røatoppen. Hver enhet er på ca 180 kvm BRA, med 4 soverom og 2 bad. Garasje i under etasjen og direkte utgang fra kjøkkenstue til egen hage i 1. etasjen.

Boligene er beliggende i en stille og rolig blindvei, svært barnevennlig.

Gjennomgående høy kvalitet med blant annet møbelsnekrede kjøkken, eikeparkett, eiketrapper og varme i gulv i under- og 1.-etasje.

Bygget er en eksklusiv tomannsbolig på ca 650 kvm inkludert underjordisk garasje med trapp direkte opp til hver enhet.

Bygget er nyoppført i 2018 og har en gjennomgående god samt høy teknisk standard. Huset er oppført med bygningskropp i betong som er utvendig pusset og malt. Sedum på taket og kebony på terrasser. Vinduer og dører i yttervegg er 3-lags vinduer i aluminiumsramme som er spesialbestilt mtp. størrelsen. Trappene er støpt i betong og det er rekkverk i glass og stål, samt aluminium.

Boligen har en gjennomgående høy standard på gulv, overflater, innredning og generelle materialvalg. Huset er tegnet av arkitektfirmaet Line Solgaard Arkitekter AS og du finner ikke makent noe sted. Boligen har en fantastisk utsikt over Oslofjorden og ligger stille til, innerst i en blindvei. Av materialer så er det verdt å merke seg at alle kvaliteter er vurdert, helt ned til minste detalj.

Oppført for kunde

Dette er en helt unik arkitekttegnet luksusbolig i Holmenkollen. Boligen sto ferdig i 2013. Huset består egentlig av tre hus som er sammenhengende i underetasjen. Hovedhuset er oppført i plass-støpt betong og er isolert med porebetong. Sidehusene er bygget i porebetong. Utvendig har huset en flott pusset overflate. Huset har solide, tykke vegger, og har store og åpne rom. Det er åpent fra kjeller til tak i deler av huset, som har 7 peiser i skifer . Utsøkte farger og materialer. Utstrakt bruk av tørrmur både innvendig og utvendig. Store, flislagte terrasser. Taket har skifer kledning, samt store glasspartier. Utsøkte detaljer, spesialbygget innredning, en fantastisk trapp. I tillegg ligger huset usjenert til på toppen av Holmenkollen og har en helt unik utsikt.

Arkitekttegnet og plassbygd tomannsbolig oppført i 2018. Boligen har moderne løsninger og solide materialvalg, med gode lysforhold og lekre vindusløsninger. Dobbelgarasje med direkte inngang til boligen. Delikate bad med påkostede detaljer og moderne spesialtilpassede kjøkken. Boligen har også vannbåren gulvvarme, Nibe smartsystem og ellers arealgenerøse rom med store glassflater med gode utsiktsforhold mot naturtomt.

Attraktivt i Røyken Sentrum, ligger Heggumbakken 5. Her ferdigstilte vi i 2017, tre store og arkitekttegnede eneboliger i rekke med blant annet egen hage, sydvestvendt beliggenhet, carport, store vinduer, begrenset innsyn og med en gjennomgående høy standard. Boligen er tegnet av Siv. Ark Helle Sjåvåg og er på ca 164 m2 BRA.

Eiendommen er solrikt og fredelig beliggende og med umiddelbar nærhet til Røyken Sentrum. Boligene er attraktivt beliggende i rolig vei, og er spesielt barnevennlig med gangavstand til både barnehage, skole, fritids- og idrettsaktiviteter. Et par minutters gange fra eiendommen ligger Røyken togstasjon. Her er det tog til Drammen, Asker, Oslo med flere. Det går også flere bussforbindelser i området.

Tre arkitekttegnede tomannsboliger oppført i 2016. Boligene er oppført med elementer. Boligene er enestående beliggende med marka rett inn i stuen. Ikke noe innsyn og flott utsikt gjennom store vindusflater med utsikt over Kjekstadmarka.

3 eneboliger i rekke ferdigstilt i 2015. Boligene hadde blat annet egen hage, dobbel garasje, takterrasser, store vinduer, begrenset innsyn og med en gjennomgående god standard. Boligene er på 216 m2 BRA.

Kontakt oss

Innova Bygg

Innova Bygg AS

Grini Næringspark 12
1362 Østerås

Org.nr. 858 529 972 MVA

Telefon: +47 98 87 87 87

E-post: post (at) innovabygg.no